Sponsor een meter kunstgras - Voetbalvereniging vv Oeken, de gezelligste sportclub in Brummen

Sponsor een meter kunstgras

Sponsor een meter kunstgras

Vv Oeken schakelt door en innoveert!

Met de recente aanschaf van extra ballenvangers, een hekwerk, verplaatsbare doelen, een maairobot en een sproei-installatie zijn er grote stappen gezet in het trainingsveldonderhoud. De eerste resultaten zullen komend seizoen zichtbaar en merkbaar zijn. Het doel is een betere, dichtere en groenere grasmat die intensiever bespeelbaar is.

Het kleine zusje van het trainingsveld - de oefenhoek - verdiende ook een opknapbeurt. En dat gaat binnenkort gebeuren. Geen gras meer, maar voor het eerst in de Oeken geschiedenis kunstgras! Deze verrassende move is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de firma Hofmeijer uit Voorst en kunstgrasproducent ACT Sports. Zij zochten een pilot-locatie voor een nieuw type kunstgras. Na een periode van onderhandelen en laboratoriumtesten is het groene licht vorige week gegeven. De aanleg zal vanaf medio mei plaatsvinden, zodat de leden van vv Oeken vanaf volgend seizoen altijd kunnen trainen, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Doe jij mee?

Jij kunt ons enorm helpen door één vierkante meter kunstgras te doneren voor € 20,-.
Voor teams is er de mogelijkheid om 20 m2 te sponsoren voor € 375,-.

Voor sponsoren bieden we een tweetal andere mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Roy Jurriens via sponsorzaken@oeken.nl.


Losse vierkante meter kunstgras

€ 20,00

Hiermee sponsor je vv Oeken met een losse vierkante meter kunstrgras.

Team kunstgras 20m2

€ 375,00

Hiermee sponsor je vv Oeken met 20 vierkante meter kunstgras.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!