Desemenzo met dubbel bord nieuwe reclamebordsponsor

Desemenzo met dubbel bord nieuwe reclamebordsponsor

31 mei 2018 15:45


Op de zaterdag van onze reüniedag 90 jaar vv Oeken was Edwin Klaasen vanuit Waalwijk naar Oeken gekomen. Uiteraard voor de reünie, maar ook voor de presentatie van een dubbel reclamebord; een aan de veldkant en een aan de kant van het clubhuis. Naast adverteerder en websitesponsor is Desemenzo nu dus ook bordsponsor van vv Oeken.

Edwin heeft vanaf zijn 6e tot zijn 22e actief bij vv Oeken gespeeld en is nu de trotse eigenaar van Desemenzo.

Edwin Klaasen, alias #Bakkertjezelf, heeft in 2007 desembrood onder de naam Desemenzo op de markt gebracht. Zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak werken aanstekelijk. Edwin heeft al bij veel mensen het enthousiasme voor brood overgebracht.

Bovenstaande tekst komt van zijn eigen website, maar geeft inderdaad de bevlogenheid van Edwin weer. Zo enthousiast als hij over zijn werk vertelt, zo is hij ook nog steeds begaan met vv Oeken. Tijdens de presentatie door voorzitter Frits Rutten, die Edwin namens de vereniging bedankte d.m.v. een mooie bos bloemen, vertelt Edwin ook nog heel bevlogen over “vroeger” en zeker over zijn ouders Wim en Jannie en broer Ronald. “Het vele werk wat mijn familie altijd in Oeken heeft gestoken, is voor mij een stimulans geweest om nu weer iets terug te doen. Zie het maar als bedankje richting mijn familie en al die andere hardwerkende Oeken-vrijwilligers.”

Met Roy Jurriëns (sponsorzaken) werden ook al weer nieuwe plannen gesmeed voor verdere samenwerking tussen vv Oeken en Desemenzo, hierover snel meer nieuws.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!