Sponsornieuws

Sponsornieuws

Smits & Co Weegbruggen sponsort Oeken 1

3 december 12:15  De selectie van Oeken 1 heeft op een trainingsavond van sponsor Smits & Co Weegbruggen een fraaie polo in ontvangst genomen. Smits & Co is geen onbekende sponsor binnen de Oeken gelederen. Jarenlang zijn zij onder andere sponsor van het damesteam van vv Oeken geweest. De nieuwe eigenaar Hans Went zet graag de sponsoring aan de club voort. Afgelopen seizoen werd er al een reclamebord geplaatst op sportpark de Overkant. Dit keer was het 1e elftal aan de beurt. Namens het bestuur was voorzitter en ook elftalleider Emile Jager aanwezig om de sponsor middels een mooie bos bloemen en een ingelijst shirt te bedanken voor deze mooie geste. Links op de foto aanvoerder Jelmar Schoonman en rechts Melvin van Dam.

206x gelezen

De Landerije makelaars en adviseurs kledingsponsor Oeken 3

22 november 14:00  Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De Landerije een compleet wedstrijdtenue in ontvangst genomen. Bartelo Dijk was namens de “specialisten in landelijk en bijzonder wonen” naar sportpark de Overkant gekomen om dit zaterdagteam van nieuwe shirts, broeken en kousen te voorzien.meer »

167x gelezen

Decathlon Apeldoorn voorziet Oeken 2 van nieuwe sporttassen

11 oktober 10:15  Kars Grouwstra, Store Leader bij Decathlon Apeldoorn, heeft na de winterstop de mannen van Oeken 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Deze tassen zorgen er voor dat de groep nog meer eenheid en uitstraling heeft,maar nog belangrijker een opbergplek heeft voor de vele punten die gehaald zullen gaan worden.meer »

226x gelezen

Smits & Co Weegbruggen nieuwe bordsponsor

15 juli 10:15  Hans Went, eigenaar van Smits & Co Weegbruggen aan de L.R. Beijnenlaan 8 in Brummen, kwam onlangs naar sportpark de Overkant om zijn fraaie bord van dichtbij te kunnen bekijken. Hans, een Oeken-man in hart en nieren, heeft zijn sporen binnen de vereniging reeds lang verdiend. meer »

141x gelezen

J.H. Arnoldus Metaalwaren

15 juli 10:15  Harry Arnoldus van het gelijknamige metaalwarenbedrijf aan de Hazenberg in Brummen maakt al jaren deel uit van de Oeken-familie. Bij Arnoldus wordt altijd geheel belangeloos pallethout gehaald voor het kampvuur met het jeugdkamp. Harry was destijds ook één van de sponsoren van het eerste uur bij de ST: Oeken/Brummen met het meidenvoetbal.meer »

113x gelezen

Montagebedrijf Heeremans bordsponsor

15 juli 10:15  De onthulling van het bord voor montagebedrijf Heeremans uit Soest vond onlangs plaats. Het stond eigenlijk voor het nieuwe seizoen gepland, maar het bord kwam net op tijd binnen van onze vaste bordenmaker Hilarius om voor de afsluiting van dit seizoen opgehangen te worden. meer »

125x gelezen

GVE nieuwe bordsponsor vv Oeken

30 oktober 20:30  Onze ledverlichting en zonnepanelen op sportpark de Overkant komen van GVE (Groothandel Voor Elektrotechniek) uit Brummen. Deze leveren ons veel energie en we investeren in duurzaamheid. Energie werd er ook gestoken in de vorm van een fraai reclamebord van dit bedrijf langs ons hoofdveld. Onlangs was Belinda Korenblik namens GVE aanwezig om het bord te onthullen. Namens vv Oeken bood voorzitter Emile Jager uiteraard dankbaar de bloemen aan.

234x gelezen

VTS Group voorziet Oeken 1 van nieuwe jassen

30 oktober 11:45  Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd Oeken 1 - Excelsior Zetten 1, werden de spelers en het begeleidingsteam van Oeken 1 in een nieuwe jas gestoken door Nick Snippe en Martijn Vlasblom van VTS Group uit Doetinchem. Dankzij de inzet van Melvin van Dam, sinds januari werkzaam bij VTS en vaste kracht bij Oeken 1, loopt het eerste er deze herfst en winter warm en goed gekleed bij. meer »

324x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!