Sponsornieuws - Voetbalvereniging vv Oeken, de gezelligste sportclub in Brummen

Sponsornieuws

Sponsornieuws

Sponsorcollectief

22 november 17:15  Onlangs hebben zich wederom twee nieuwe sponsoren aangesloten bij ons sponsorcollectief. R. Pikaar praktijk B.V. en Hans Ruumpol Transport zijn nu ook zichtbaar op het bord in ons clubhuis. Ronald en Hans, bedankt voor jullie support voor onze club. Wil jij dit ook? App dan even met Roy Jurriens van sponsorzaken via 06-54951171.

38x gelezen

Hillebrand Boom en Groen steekt Oeken 2 in het nieuw

20 november 12:30  Hillebrand Boom en Groen uit Oeken is de nieuwe tenuesponsor van Oeken 2. Afgelopen zaterdag was het tijd om dit heugelijke feit met de sponsor en ook speler van het 2e Thiemen Hillebrand te vieren. Namens vv Oeken waren voorzitter Emile Jager en Roy Jurriens (sponsorzaken) aanwezig om Thiemen te bedanken voor dit fraaie wedstrijdtenue.meer »

166x gelezen

De Vroolijke Frans verlengt sponsorcontract met Oeken 1

18 september 14:45  Uitspanning De Vroolijke Frans verlengde onlangs de reeds 90 jaar bestaande overeenkomst met vv Oeken met nog eens 3 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren stak de hoofdsponsor het 1e elftal van vv Oeken in het nieuw. Zaterdag 17 september staken bedrijfsleider Pascal Elshof en chef-kok Eric Elzinga als nieuwe eigenaren van De Vroolijke Frans de weg over naar sportpark De Overkant. meer »

156x gelezen

Ten Dam schilderwerken nieuwe bordsponsor bij vv Oeken én balsponsor

16 september 8:15  Onlangs was Tim ten Dam te gast op Sportpark De Overkant voor de onthulling van zijn reclamebord. Hij kreeg van voorzitter Emile Jager de bloemen overhandigd en Emile sprak samen met Roy Jurriëns namens sponsorzaken een woord van dank uit aan deze jonge ondernemer met sterke roots binnen de vereniging. Tim heeft naast de advertentie in het Oekeltje nu dus ook een fraai reclamebord langs ons hoofdveld. meer »

194x gelezen

WATTS nieuwe bordsponsor bij vv Oeken

12 juni 9:30  Zaterdag 4 juni jl. was Berend Schoolderman van WATTS in Oeken. Niet geheel toevallig aangezien hij ook deel uitmaakt van het DDH-team. Maar eerst waren daar toch de plichtplegingen en de bloemen namens voorzitter Emile en Roy van sponsorzaken voor het fraaie reclamebord namens WATTS, waar Berend werkzaam is. meer »

260x gelezen

vv Oeken organiseert haar tweede editie van het Oranjefestival op 11 juni!

28 mei 17:30  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert vv Oeken op 11 juni 2022 een uniek Oranjefestival op sportpark De Overkant. De aftrap is om 09:30 en het eindsignaal om 12:00 uur.meer »

341x gelezen

Bouwmeester installatiebedrijf tassensponsor Oeken 4

17 april 22:15  Installatiebedrijf Bouwmeester is sinds kort de trotse tassensponsor van Oeken 4. Paul Bouwmeester is met zijn eigen bedrijf werkzaam op het gebied van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden en zinkwerk.meer »

211x gelezen

Unieke bordpresentatie op sportpark De Overkant

28 maart 8:00  Normaal gesproken presenteren we binnen de vereniging reclameborden van bedrijven. Groot was dan ook de verrassing dat Hans Neuteboom een lay-out bij sponsorzaken neerlegde voor een reclamebord van voetbalclub Vitesse uit Arnhem. Het plan werd verder uitgewerkt en afgelopen week was het dan zover dat zo ongeveer drie voetbalfamilies op de foto gingen met het ludieke bord. meer »

250x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!