Sponsornieuws

Sponsornieuws

Dicetees.nl nieuwe sponsor

22 juni 16:30  Dicetees.nl is het nieuwe bedrijf van ons selectielid Coen Hagedoorn. Coen is al van jongs af aan lid van onze mooie vereniging en kon dan ook niet wachten om met zijn bedrijf in T-shirts (tees bij de jeugd) een reclamebord te laten plaatsen langs ons hoofdveld. Coen is met name actief op sociale media om extra aandacht te genereren voor zijn shirts. “Breid uit die kledingkast” is dan ook een mooie slogan. Veel succes, Coen!

139x gelezen

Rouwgoor metselwerken.nl sponsort reclamebord

22 juni 16:30  Rouwgoor metselwerken.nl is het bedrijf van Tom Rougoor. Tom heeft Oeken roots in zijn jeugd gehad, maar is nu enthousiast supporter van zijn zoon Tycho en nu dus ook bordsponsor bij vv Oeken. Tom is na 20 jaar ervaring in juni 2020 als zelfstandige aan het werk en is naast metselwerk ook actief in stucwerk en tegelwerk. Ook voor andere bouw gerelateerde werkzaamheden ben je bij hem aan het juiste adres. Tom, veel succes gewenst!meer »

115x gelezen

Smits & Co Weegbruggen sponsort Oeken 1

3 december 12:15  De selectie van Oeken 1 heeft op een trainingsavond van sponsor Smits & Co Weegbruggen een fraaie polo in ontvangst genomen. Smits & Co is geen onbekende sponsor binnen de Oeken gelederen. Jarenlang zijn zij onder andere sponsor van het damesteam van vv Oeken geweest. De nieuwe eigenaar Hans Went zet graag de sponsoring aan de club voort. Afgelopen seizoen werd er al een reclamebord geplaatst op sportpark de Overkant. Dit keer was het 1e elftal aan de beurt. Namens het bestuur was voorzitter en ook elftalleider Emile Jager aanwezig om de sponsor middels een mooie bos bloemen en een ingelijst shirt te bedanken voor deze mooie geste. Links op de foto aanvoerder Jelmar Schoonman en rechts Melvin van Dam.

277x gelezen

De Landerije makelaars en adviseurs kledingsponsor Oeken 3

22 november 14:00  Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De Landerije een compleet wedstrijdtenue in ontvangst genomen. Bartelo Dijk was namens de “specialisten in landelijk en bijzonder wonen” naar sportpark de Overkant gekomen om dit zaterdagteam van nieuwe shirts, broeken en kousen te voorzien.meer »

219x gelezen

Decathlon Apeldoorn voorziet Oeken 2 van nieuwe sporttassen

11 oktober 10:15  Kars Grouwstra, Store Leader bij Decathlon Apeldoorn, heeft na de winterstop de mannen van Oeken 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Deze tassen zorgen er voor dat de groep nog meer eenheid en uitstraling heeft,maar nog belangrijker een opbergplek heeft voor de vele punten die gehaald zullen gaan worden.meer »

294x gelezen

Smits & Co Weegbruggen nieuwe bordsponsor

15 juli 10:15  Hans Went, eigenaar van Smits & Co Weegbruggen aan de L.R. Beijnenlaan 8 in Brummen, kwam onlangs naar sportpark de Overkant om zijn fraaie bord van dichtbij te kunnen bekijken. Hans, een Oeken-man in hart en nieren, heeft zijn sporen binnen de vereniging reeds lang verdiend. meer »

196x gelezen

J.H. Arnoldus Metaalwaren

15 juli 10:15  Harry Arnoldus van het gelijknamige metaalwarenbedrijf aan de Hazenberg in Brummen maakt al jaren deel uit van de Oeken-familie. Bij Arnoldus wordt altijd geheel belangeloos pallethout gehaald voor het kampvuur met het jeugdkamp. Harry was destijds ook één van de sponsoren van het eerste uur bij de ST: Oeken/Brummen met het meidenvoetbal.meer »

160x gelezen

Montagebedrijf Heeremans bordsponsor

15 juli 10:15  De onthulling van het bord voor montagebedrijf Heeremans uit Soest vond onlangs plaats. Het stond eigenlijk voor het nieuwe seizoen gepland, maar het bord kwam net op tijd binnen van onze vaste bordenmaker Hilarius om voor de afsluiting van dit seizoen opgehangen te worden. meer »

172x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!