Sponsornieuws - Voetbalvereniging vv Oeken, de gezelligste sportclub in Brummen

Sponsornieuws

Sponsornieuws

Coldenhove vervangt reclamebord en banner

26 september 10:00  Doordat onze trouwe sponsor Coldenhove onlangs van naam 'wijzigde', waren een nieuw reclamebord en banner noodzakelijk op ons sportpark. De sponsor gaf zelf onderstaande reactie mee.meer »

56x gelezen

Reclamebord Dorpslokaal Concordia

25 september 20:00  Dorpslokaal Concordia heeft het hoofdveld van Oeken kleur gegeven met een mooi reclamebord. Afgelopen zaterdag kwamen Geert Glashouwer en Thomas Bieleman naar ons sportpark om het bord te bewonderen en bloemen in ontvangst te nemen van voorzitter Emile Jager en Roy Jurriëns namens sponsorzaken.

94x gelezen

Ten Dam schilderwerken draagt bij aan kunstgras

8 juli 12:00  Het in Brummen gevestigde Ten Dam schilderwerken doet in navolging van andere sponsoren een bijdrage aan het kunstgras van vv Oeken. meer »

109x gelezen

Aanleg kunstgras mede mogelijk gemaakt door CROP accountants en adviseurs

5 juli 10:00  CROP accountants & adviseurs helpt ondernemers vooruit, zodat zij tijd en energie overhouden om te besteden aan het ondernemen. meer »

162x gelezen

Tenuepresentatie vv Oeken 45+

29 mei 14:45  Op een zonnige vrijdagavond traden de mannen van de 45+ aan op sportpark de Overkant voor hun laatste competitieavond. Voorafgaand werden echter eerst de nieuwe wedstrijdtenues gepresenteerd. Het credo binnen vv Oeken is altijd “we doen het samen” en zo ook wat betreft deze sponsoring. Een groot deel van het team heeft dan ook een bijdrage geleverd in de totstandkoming. meer »

183x gelezen

Sponsorbord Hietkamp Rietdekkersbedrijf

22 mei 17:15  Onlangs was de hele familie Hietkamp aanwezig voor de presentatie van hun mooie bord langs ons hoofdveld. Vader Han, sinds 1992 zelfstandig, en zoon Johan zijn uitgegroeid tot een echt familiebedrijf in het rietdekken en onderhoud daarvan. Emile en Roy waren uiteraard erg blij dat Hietkamp Rietdekkersbedrijf naast de advertentie in het Oekeltje nu ook langs het hoofdveld zichtbaar is. Han en Johan, enorm bedankt voor wat jullie voor vv Oeken doen en we wensen jullie uiteraard veel succes!meer »

123x gelezen

Sponsorbord ALNN Finance & Control

22 mei 17:00   Onlangs kwam de voltallige familie Mustafa naar De Overkant voor de presentatie van het reclamebord. Alan, geen onbekende binnen vv Oeken, had een mooie tekst bedacht voor op het bord ‘veel voetbalplezier’. En dat plezier straalt hij zelf ook uit. Met zijn bedrijf biedt hij ondersteuning aan accountantsorganisaties of het bedrijfsleven bij financiële audits, financial controlling en complexe interne beheersingsvraagstukken. meer »

148x gelezen

Sponsorcollectief

22 november 17:15  Onlangs hebben zich wederom twee nieuwe sponsoren aangesloten bij ons sponsorcollectief. R. Pikaar praktijk B.V. en Hans Ruumpol Transport zijn nu ook zichtbaar op het bord in ons clubhuis. Ronald en Hans, bedankt voor jullie support voor onze club. Wil jij dit ook? App dan even met Roy Jurriens van sponsorzaken via 06-54951171.

65x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!