Sponsornieuws

Sponsornieuws

Bouwmeester installatiebedrijf tassensponsor Oeken 4

17 april 22:15  Installatiebedrijf Bouwmeester is sinds kort de trotse tassensponsor van Oeken 4. Paul Bouwmeester is met zijn eigen bedrijf werkzaam op het gebied van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden en zinkwerk.meer »

147x gelezen

Unieke bordpresentatie op sportpark De Overkant

28 maart 8:00  Normaal gesproken presenteren we binnen de vereniging reclameborden van bedrijven. Groot was dan ook de verrassing dat Hans Neuteboom een lay-out bij sponsorzaken neerlegde voor een reclamebord van voetbalclub Vitesse uit Arnhem. Het plan werd verder uitgewerkt en afgelopen week was het dan zover dat zo ongeveer drie voetbalfamilies op de foto gingen met het ludieke bord. meer »

189x gelezen

Wok de Hoven bordpresentatie

27 maart 18:00  Onlangs vond de bordpresentatie van het reclamebord van Wok de Hoven uit Zutphen plaats. Emile en Roy spraken een woord van dank uit voor dit fraaie bord en bedankten ook selectielid Tijs Hafkamp voor het leggen van de contacten.

103x gelezen

Bordpresentatie Dick Wagenaar, uw woningstoffeerder

27 maart 14:30  Zaterdag 19 maart jl. kon dan eindelijk de officiële presentatie plaatsvinden. Het bord hing al een tijdje, maar door de coronamaatregelen waren we nog niet toegekomen aan het fotomoment. Onder een schitterend zonnetje bedankten Emile Jager en Roy Jurriëns Dick voor dit mooie bord, waarna Emile de bloemen overhandigde aan Dick Wagenaar.

60x gelezen

Terranova trotse shirtsponsor Vrouwen 30+

23 maart 16:00  Vrijdagavond 18 maart jl. werd het Vrouwen 30+ team van vv Oeken verrast met nieuwe shirts, gesponsord door Nazzareno en Claudia Mediati (ook speelster van dit team) namens Terranova Vastgoedontwikkeling en Vastgoedbeheer. Namens de vereniging bedankten bestuurslid voetbalzaken Bob Mulder en Roy Jurriëns namens sponsorzaken de gulle gevers voor dit mooie initiatief met een blauw-witte bos. Aanvoerster Raffaela Oosting bedankte Nazzareno en Claudia namens het team. meer »

169x gelezen

Sponsorcollectief De Overkant nu ook zichtbaar in het clubhuis

23 december 17:00  Naast de twee borden van Sponsorcollectief De Overkant op het hoofdveld en op veld 2, zijn de sponsoren nu ook collectief zichtbaar in ons clubhuis. Leverancier Hilarius heeft alle sponsoren verenigd op een bord dat tevens voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden.

120x gelezen

Wok De Hoven bordsponsor vv Oeken

23 december 16:00  De selectie van vv Oeken vertoeft regelmatig bij Wok De Hoven en onder het genot van een hapje zijn zij een mooie sponsordeal overeengekomen. Team Wok De Hoven, de presentatie volgt maar alvast bedankt voor jullie mooie bord!

99x gelezen

Woningstoffeerder Dick Wagenaar nieuwe sponsor vv Oeken

23 december 14:00  Woningstoffeerder Dick Wagenaar heeft spontaan een fraai reclamebord aan onze vereniging aangeboden. Het bord is inmiddels te bezichtigen langs ons hoofdveld. De officiële presentatie volgt nog, maar we bedanken Dick alvast voor zijn geste.

93x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!