Sponsornieuws

Sponsornieuws

mpro adviseurs trotse tenue sponsor vv Oeken 5

10 oktober 22:15  Sportpark De Overkant was afgelopen zaterdag wederom de locatie voor de presentatie van een nieuwe tenuesponsor. Het 5e team van vv Oeken werd volledig in het nieuw gestoken door Nazzareno (ook speler van dit team) en Claudia Mediati van mpro adviseurs. mpro is al sinds jaar en dag verbonden aan vv Oeken als trouwe sponsor van diverse activiteiten. Namens vv Oeken was Roy Jurriens van sponsorzaken aanwezig en bestuurslid Raffaela Oosting was er om de familie Mediati de bloemen te overhandigen en te bedanken voor deze wederom mooie geste.

144x gelezen

Vv Oeken bedankt sponsorcollectief De Overkant

3 oktober 12:30  In het weekend dat vv Oeken haar 93e verjaardag vierde, was het ook tijd om de sponsoren te bedanken van het sponsorcollectief De Overkant. Sponsorcollectief De Overkant biedt de mogelijkheid om voor een overzichtelijk bedrag samen met andere vv Oeken sponsoren een bijdrage te leveren aan een uniforme uitstraling van alle jeugdteams en het bijbehorende kader van trainers en leiders. meer »

127x gelezen

Reclamebord van Varego Elektrotechniek

21 september 21:00  Varego uit Eerbeek is sinds kort ook één van de nieuw bordsponsoren binnen Oeken. Varego Elektrotechniek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdige installateur op het gebied van elektrotechniek, duurzaamheid en industriële projecten. Wilfred van Reen moest de presentatie helaas aan zich voorbij laten gaan, maar we zijn Varego zeer erkentelijk voor dit mooie bord.

54x gelezen

Hilarius sponsort nieuw reclamebord

21 september 21:00  Hilarius uit Brummen is natuurlijk geen nieuwe bordsponsor binnen vv Oeken, dat zijn zij namelijk al vele jaren. Maar als creatieve reclamemaker vervang je dan zo nu en dan gewoon het bestaande bord. Ook dit is weer een zeer fraai exemplaar van Wilber de Heus en zijn team. Hartelijk dank!

56x gelezen

Baakman Tandtechniek en Tandartspraktijk Waterkwartier nieuwe bordsponsoren

10 september 21:45  Afgelopen zaterdag was het weer gezellig druk op sportpark De Overkant. Voor het eerst werden er weer bekerwedstrijden gespeeld en ook de sponsoren konden we gelukkig weer uitnodigen Tijdens de Covid-periode zijn er een aantal reclameborden geplaatst op ons sportpark, maar de officiële plichtpleging liet begrijpelijkerwijs nog even op zich wachten. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Guus Baakman van Baakman Tandtechniek en Sigrid Bestebroer en Ronald Pikaar van Tandartspraktijk Waterkwartier waren naar De Overkant gekomen om de borden officieel aan te bieden. meer »

107x gelezen

IMOZ uit Voorst kledingsponsor vv Oeken Onder 23

29 augustus 16:00  Afgelopen zaterdag was Sandra Bello van IMOZ naar sportpark De Overkant gekomen om de tenues uit te reiken aan wederom een nieuw vv Oeken team, de onder 23. Een nieuwe tussenstap die ervoor zorgt dat de overgang van jeugdvoetbal naar seniorenvoetbal nog beter aansluit.meer »

126x gelezen

Dicetees.nl nieuwe sponsor

22 juni 16:30  Dicetees.nl is het nieuwe bedrijf van ons selectielid Coen Hagedoorn. Coen is al van jongs af aan lid van onze mooie vereniging en kon dan ook niet wachten om met zijn bedrijf in T-shirts (tees bij de jeugd) een reclamebord te laten plaatsen langs ons hoofdveld. Coen is met name actief op sociale media om extra aandacht te genereren voor zijn shirts. “Breid uit die kledingkast” is dan ook een mooie slogan. Veel succes, Coen!

197x gelezen

Rouwgoor metselwerken.nl sponsort reclamebord

22 juni 16:30  Rouwgoor metselwerken.nl is het bedrijf van Tom Rougoor. Tom heeft Oeken roots in zijn jeugd gehad, maar is nu enthousiast supporter van zijn zoon Tycho en nu dus ook bordsponsor bij vv Oeken. Tom is na 20 jaar ervaring in juni 2020 als zelfstandige aan het werk en is naast metselwerk ook actief in stucwerk en tegelwerk. Ook voor andere bouw gerelateerde werkzaamheden ben je bij hem aan het juiste adres. Tom, veel succes gewenst!meer »

161x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!