vv Oeken fanshop - Voetbalvereniging vv Oeken, de gezelligste sportclub in Brummen

vv Oeken fanshop

vv Oeken fanshop

Oeken_Fanshop_achtergrond.jpg

In de vv Oeken fanshop verkopen we de leukste spullen die jij als echte vv Oeken fan wilt hebben. Ben je op zoek naar vv Oeken wedstrijd of trainingskleding en jassen ga dan naar onze clubshop op www.oeken.nl/shop

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De paraplu is door productieproblemen momenteel niet leverbaar, we streven er na deze begin 2022 zo spoedig mogelijk te kunnen leveren. 

vv Oeken Blue White badslippers

€ 25,00

In de maanden juli en augustus zijn deze te bestellen voor de zomerse actieprijs van € 25,--! Nieuw in onze vv Oeken collectie! De enige echte Blue White badslippers. Uniek voor Oeken ontworpen en exclusief in deze fanshop verkrijgbaar. Uit voorraad leverbaar.

vv Oeken dopper

€ 17,50

Met de enige echte vv Oeken dopper kan jij ook bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid plastic die we gebruiken. Duurzaam en handig tegelijk.

vv Oeken Blue White Dynamite sjaal

€ 15,00

Terug van weggeweest; de gebreide vv Oeken sjaal. Een nieuw ontwerp waarmee je graag langs het veld gezien wordt. Uit voorraad leverbaar!

vv Oeken mondmasker

€ 2,50

One size fits all uitwasbaar mond/neusmasker van 55% polyamide en 45% polyestervezel. Kleur zwart en voorzien van vv Oeken logo. In twee standen te gebruiken dus voor iedereen geschikt. Niet voor medisch gebruik, wel geschikt voor gebruik in het openbaar vervoer. Let op: wij bieden hiermee geen garantie dat besmetting wordt voorkomen. Houd je altijd - ook met gebruik van deze mondkapjes - aan de maatregelen van de overheid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!